Skip to content

Az UC űrszimulátor feltörése

Azt tudtad, hogy Új Atlantiszon az Egyesült Kolóniákhoz (UC) történő csatlakozás során használt űrharc szimulátort fel lehet törni és ugyanúgy meg lehet bolondítani, mint ahogy tette azt Kirk az újkori Star Trek filmek első részében a Kobayashi „fogadd el, hogy nem nyerhetsz mindig” Maru szimulációval?

A dolgunk roppant egyszerű: indítsuk el a szimulációt, majd az adott összecsapás elején álljunk fel a székből és a pilótafülke/szimulátor hátsó részében található panelt használva egyenlítsük ki az esélyeinket! Erősebb pajzs? Nagyobb sebzés? Segítségünkre érkező szövetséges? Egyik sem probléma, csak aktiváljuk és az adott körben mindjárt könnyebb lesz a helyzetünk.

Ha nem akarunk minden egyes fordulóban felállni és ezt eljátszani, akkor törjük fel a rendszert (Advanced erősségű „zárakhoz” szükséges tudás nem árt), majd aktiváljuk ezeket a kisegítő dolgokat mind a hat menetre.
A szimulátorról érdemes tudni, hogy ezt használva az itt elpusztított hajókkal/ellenfelekkel aránylag könnyen és biztonságosan teljesíthetjük a „Piloting” skillhez tartozó „pusztíts el X hajót” követelményeket.

Ugyanígy igaz mindez a „Security” skillhez szükséges „törj fel X zárat” feladatra is, bár csak egy zár van itt, de az legalább mindig megtalálható és könnyen resetelhető.