Skip to content

A legénység tagjai

Vasco

Képességei:

Aneutronic Fusion ★☆☆☆☆
Shield Systems ★★☆☆☆
EM Weapon Systems ★☆☆☆☆

Vasco az első követőink egyike, a csatlakozáshoz elég csak a One Small Step küldetést megcsinálnunk a fő sztorivonalon és máris hű társként jön utánunk.

Sarah Morgan

Képességei:

Astrodynamics ★★★★☆
Lasers ★★★☆☆
Leadership ★★☆☆☆
Botany ★☆☆☆☆

Sárika is a fő sztori során fog csatlakozni hozzánk, miután a The Old Neighborhood történetszálban visszatértünk egykori naprendszerünkbe és teljesítettük azokat a feladatokat, amelyeket a Constellation kér tőlünk. Figyelem, amíg nem csináljuk meg az Old Neighborhood küldetést, addig nem lehet Saraht lecserélni, mint követőt!

Barrett

Képességei:

Starship Engineering ★★★★☆
P.Beam Weapon Systems ★★★☆☆
Robotics ★★☆☆☆
Gastronomy ★☆☆☆☆

Természetesen Barrett is a fő történetet (Back to Vectera) folytatva lesz a követőnk, mihelyst vissztérünk érte az egykori bányásztelepünkre – ahol hagytuk a játék legelején, miután elvittük a hajóját. De nem haragszik érte, nincs rá ideje… 🙂

Sam Coe

Képességei:

Piloting ★★★★☆
Rifle Certification ★★★☆☆
Payloads ★★☆☆☆
Geology ★☆☆☆☆

Sam szintén a fő történet részeként csatlakozik, az Akilán játszódó The Empty Nest történetszálat kell elkezdeni és mindjárt ott találjuk őt és a lányát az oldalunkon. Fontos, ha belekezdünk a fenti sztoriba, akkor addig nem tudjuk őt lecserélni másra, amíg nem végeztünk a feladattal.

Andreja

Képességei:

Stealth ★★★★☆
Particle Beams ★★★☆☆
Energy Weapon Systems ★★☆☆☆
Theft ★☆☆☆☆

Andreja is a Starfield fő sztorija során fog csatlakozni hozzánk, csak jussunk el az Into the Unknown fejezethez és segítsünk neki szorult helyzetében!

Rafael Aguerro

Képességei:

Outpost Engineering ★☆☆☆☆
Starship Engineering ★★☆☆☆
Outpost Management ★☆☆☆☆

Rafael toborzása szintén a fő sztori során lehetséges, viszont a csatlakozása attól függ majd, hogy az Entangled történetben hogyan döntünk. Ha olyan a végkifejlet, akkor Új Atlantiszon a kikötői részen a Viewportban megtalálhatjuk és felkérhetjük a csatlakozásra. Ha nem olyan, akkor nem 🙂

Mathis Castillo

Képességei:

Weight Lifting ★☆☆☆☆
Ballistics ★☆☆☆☆
Incapacitation ★★☆☆☆

Mathist egy wannabe kalóz, akit a Bíbor flotta (Crimson Fleet) sztorivonal teljesítése alatt, azon belül is Legacy’s End melléktörténet teljesítése után tudunk rábeszélni a csatlakozásra. De, csak akkor, ha sztoriban a Bíbor Flotta javára döntöttünk, majd később Mathist fényezve válaszolunk a „kiértékelésében”. Mindezek után csak beszélni kell vele a „Szem” (The Eye) csillagbázison és már be is lép a csapatunkba.

Amelia Earheart

Képességei:

Piloting ★★☆☆☆
Rifle Certification ★★☆☆☆

A Star Trek Voyager ellőtte már ezt a poént, de inkább kétszer mint egyszer sem 🙂 Szóval, ha szeretnénk az 1917-ben eltűnt pilótanőt (illetve, annak a klónját) a csapatunk tagjai között tudni akkor csináljuk meg az Operation Starseed mellékküldetést. Ehhez irány a Charybdis rendszer és ott a Charybdis III bolygó, majd megérkezve válaszoljunk a segélyhívásra. Ezek után nem maradt más, mint leszállni a Crucible nevű településen. Nem egyszerű a folyamat, messze is van és a terület is 65-ös szintű, így készüljetek fel előtte!

Heller

Képességei:

Geology ★☆☆☆☆
Outpost Engineering ★★★☆☆

Heller barátunk a Starfield fő története során csatlakozik hozzánk, ahogy visszatérünk a Vecterára a The Empty Nest küldetés során.

Lin

Képességei:

Demolitions ★☆☆☆☆
Outpost Management ★★★☆☆

Hellerhez hasonlóan Liiiiiin 🙂 is a Vecterára történő visszatéréskor csatlakozik hozzánk, a The Empty Nest küldetés során (az elején). Naná, hogy azonnal ráharap az ajánlatunkra, Hellerhez hasonlóan neki is nagyon elege van már a bányászatból, főleg azok után, ami az Ereklye megtalálása után történt.

Moara Otero

Képességei:

EM Weapon Systems ★★☆☆☆
Marksmanship ★★☆☆☆

Moarát a fő történet The Old Neighborhood részének teljesítése után tudjuk felvenni, miután megmentettük az életét a rá támadó zsoldosoktól. Emiatt nem is kér pénzt a szolgálataiért, csak beszéljünk vele a Marson és örömmel csatlakozik hozzánk.

Adoring Fan

Képességei:

Scavenging ★☆☆☆☆
Concealment ★☆☆☆☆
Weight Lifting ★★☆☆☆

Ha a karaktergeneráláskor választottuk a “Hero Worshipped” traitet, akkor Új Atlantiszra érve már jön is a drága és bemutatkozik. Azonnal csatlakozik, ha megkérjük, naná…

Jessamine Griffin

Képességei:

Theft ★☆☆☆☆
Ballistic Weap. Systems ★★★☆☆
Concealment ★☆☆☆☆

Jess egy zsoldos, akinek kifizetjük a 18 000-es díját és már jön is velünk. Látogassunk el a “Kulcs” (The Key) nevű űrállomásra és beszéljünk vele! Arra figyeljünk, hogy ez Bíbor flotta terület, vagyis ugrásra készen várnak mindenkit – minket is – a kalózok, harcolnunk kell. Ha nem akarunk csetepatét, akkor kezdjük el a Kalóz frakció sztoriját és annak keretében jöjjünk a Kryx csillagrendszerbe!

Andromeda Kepler

Képességei:

Outpost Engineering ★★☆☆☆
Piloting ★☆☆☆☆
Aneutronic Fusion ★☆☆☆☆

Moara mellett a Marson Andromedat is felbérelhetjük, 12 000 creditért cserébe bármikor beáll a csapatunkba

Gideon Aker

Képességei:

Ballistic Weapon Systems ★★☆☆☆
Missile Weapon Systems ★★☆☆☆

Gideon Aker is egy zsoldos, bármikor csatlakozik hozzánk Új Atlantiszon a The Viewportban, ahogy kifizetjük neki a 16 500 credites tiszteletdíját.

Marika Boros

Képességei:

Shotgun Certification ★☆☆☆☆
Ballistics ★★☆☆☆
Par. Beam Weap. System ★☆☆☆☆

A számunkra kedvesen hangzó Boros Marika név mögött szintén egy zsoldos lakozik, aki bármikor csatlakozik hozzánk Új Atlantiszon a The Viewportban, ahogy kifizetjük neki a 18 000 credites tiszteletdíját.

Simeon Bankowski

Képességei:

Sharpshooting ★☆☆☆☆
Sniper Certification ★★☆☆☆
Marksmanship ★☆☆☆☆

Simeon is egy zsoldos, bármikor csatlakozik hozzánk Új Atlantiszon a The Viewportban, ahogy kifizetjük neki a 15 000 credites tiszteletdíját.

Omari Hassan

Képességei:

Shield Systems ★★★☆☆
Starship Engineering ★★☆☆☆

Omari is egy zsoldos, bármikor csatlakozik hozzánk Akilán, a The Hitching Postban, ahogy kifizetjük neki a 15 000 credites tiszteletdíját.

Rosie Tannehill

Képességei:

Medicine ★☆☆☆☆
Wellness ★★★☆☆

Rosie is egy zsoldos, bármikor csatlakozik hozzánk Akilán, a The Hitching Postban, ahogy kifizetjük neki a 15 000 credites tiszteletdíját.

Dani Garcia

Képességei:

Chemistry ★☆☆☆☆
Robotics ★★☆☆☆
Energy Weapon Systems ★☆☆☆☆

Dani is egy zsoldos, bármikor csatlakozik hozzánk Neon Cityben, az Euphorikában, ahogy kifizetjük neki a 13 500 credites tiszteletdíját.

Mickey Caviar

Képességei:

Gastronomy ★☆☆☆☆
Wellness ★★☆☆☆
Incapacitation ★☆☆☆☆

Mickey is egy zsoldos, bármikor csatlakozik hozzánk Neon Cityben, az Astral Loungben, ahogy kifizetjük neki a 18 000 credites tiszteletdíját.

Sophia Grace

Képességei:

Stealth ★★★☆☆
Lasers ★☆☆☆☆

Sophie is egy zsoldos, bármikor csatlakozik hozzánk Neon Cityben, a Madame Sauvageben, ahogy kifizetjük neki a 15 000 credites tiszteletdíját.