Skip to content

Velünk született képességek (traitek) törlése

Szerencsére a karaktered létrehozásakor kiválasztott veled született képességek (traitek) megszüntethetők, ha esetleg a játék közben meggondoltad magad. Fontos, hogy csak „eltörölni” lehet, lecserélni vagy újat felvenni nem, és nincs visszatáncolás sem, a döntés végleges!

Ha tehát eldöntötted, hogy megszabadulsz ezektől, akkor a következőt kell tenned:


Fontos, hogy csak (ki/el)törölni lehet ezeket, lecserélni egy újra nem, valamint a döntés végleges, nincs visszaút a beavatkozás után.
Kihez fordulj, ha törölni akarod az adott traitet:

 • Empath: 10 000 creditért bármikor megszabadulhatunk tőle egy-egy klinikán (az Új Atlantiszi Reliant Medical nevű rendelőintézethez hasonló létesítmény a legtöbb nagyvárosban megtalálható)!
 • Extrovert: keresd meg Andy Signh-t Új Atlantiszban a Felvilágosultak Templomában (lent a The Well nyomornegyedben), aki némi konzultáció és/vagy terápia után eltünteti a traitet!
 • Freestar Collective Settler: Irány Akila City és beszélj a helyi polgival és közöld vele, hogy annyi mindent láttál a világban, hogy nem biztos, hogy még mindig a Freestar Kollektíva áll a legközelebb a szívedhez!
 • Hero Worshipped: Beszélj a rajongóddal, hogy húzzon a vérbe és elég volt a rajongásból! Ha másként nem tudod meggyőzni, akkor mondd a fajankónak, hogy te egy gyilkos vagy, és ne kövessen egy gyilkost! Vagy megtámadod és megölöd. (utóbbi esetben a sebezhetetlenségét a játék visszavonja)
 • Introvert: keresd meg Andy Signh-t Új Atlantiszban a Felvilágosultak Templomában (lent a The Well nyomornegyedben), aki némi konzultáció és terápia után eltünteti a traitet!
 • Kid Stuff: egy szülői látogatás alkalmával szólj az ősöknek, hogy nem fizeted tovább a bérleti díjat és lesznek szívesek egy olcsóbb házba költözni! (kegyetlen, de ez van)
 • Neon Street Rat: Irány Neon City és beszélj a Madam Sauvage’s place kocsmárosával, öntsd ki neki a szívedet a városhoz köthető gyerekkorodról és arról, hogy ettől a traumatikus élménytől megszabadulnál egyszer és mindenkorra!
 • Raised Enlightened: keresd meg Andy Signh-t Új Atlantiszban a Felvilágosultak Templomában (lent a The Well nyomornegyedben), aki némi konzultáció és terápia után eltünteti a traitet!
 • Raised Universal: Irány Új Atlantisz és a kormányzati negyedben beszélj a Sanctum Univerzumban dekkoló vezetőjükkel, Keeper Aquilis-szal és közöld, hogy ennyi volt, már nem hiszel bennük!
 • Serpent’s Embrace: Beszélj Mir’za-val Új Atlantiszban. Ő jelenleg egy cellában csücsül az Egyesült Kolóniák biztonsági szolgálatának központjában (az űkikötő mellett). Keresd meg és közöld vele, hogy problémád vannak az Óriáskígyóba vetett hiteddel és csak vele tudod ezt megbeszélni!
 • Spaced: 10 000 creditért bármikor megszabadulhatunk tőle egy-egy klinikán (az Új Atlantiszi Reliant Medical nevű rendelőintézethez hasonló létesítmény a legtöbb nagyvárosban megtalálható)!
 • Taskmaster: keresd meg Andy Signh-t Új Atlantiszban a Felvilágosultak Templomában (lent a The Well nyomornegyedben), aki némi konzultáció és terápia után eltünteti a traitet!
 • Terra Firma: 10 000 creditért bármikor megszabadulhatunk tőle egy-egy klinikán (az Új Atlantiszi Reliant Medical nevű rendelőintézethez hasonló létesítmény a legtöbb nagyvárosban megtalálható)!
 • United Colonies Native: keresd meg Rookes-t a kormányzati negyedben az HR osztályon (lifttel menj fel) és szólj neki, hogy már nem érzed úgy, hogy Egyesült Kolóniák „a világ közepe”.
 • Wanted: beszélj a Fejvadász Szövetség ügynökével Új Atlantiszban, a Marson, vagy Akila Cityben (ahol épp’ összefutsz velük). Mondd meg neki, hogy unod már, hogy valaki mindig a nyomodban van, így ő némi creditért cserébe leszedi az állandó vérdíjat a fejedről (értsd: a traitet).