Skip to content

Házastársaink életkora

Belegondoltál már abba, hogy a választható házastársak közül ki hány éves lehet valójában? Nehéz megítélni ezt a kinézet alapján, főleg egy olyan világban/játékban, ahol bármelyik nagyobb városban fillérekért elérhető a plasztikai sebész (keresd az „Enchance” üzleteket), ezért nézzük meg inkább a karakterek élete és az általuk elmesélt sztorik alapján a dolgot!

DLSS mod használata NVIDIA kártyáknál

Hamarosan érkezik az nVidia féle DLSS lehetőség a játékba, de addig csak az AMD FSR2 megoldása az, ami elérhető. Hivatalosan. Mert természetesen a szakik már megoldották, hogy egy mod segítségével elérhető legyen az opció.

Starfield New Game Plus

Amikor a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy a Starfield akkor kezdődik, amikor a legtöbb játék véget ér, akkor nem túloztak. Bár rengeteg más produkció is rendelkezik New Game Plus/+ játékmóddal, a Starfield egy picit továbbgondolta ezt a mechanikát.

A hajó maximális létszáma

A veled utazó legénység maximum létszámát három adatból számolja ki a játék. A Ship command skill nagyságábólA hajóra felszerelt eszközökön található Crew Capacity összértékébőlés a hajón található belső komponenseken található… Read More »A hajó maximális létszáma